KIRIKKALE
25°
00:1

Akşam'a Kalan Süre

Akdeniz’den Siyeri Nebi Müzesine ziyaret

Kırıkkale’de yaptığı farkındalık eğitimleriyle tanınan görme engelli Bekir Akdeniz, İslami Değerler Külliyesi Siyeri Nebi Müzesi’ni ziyaret etti. Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön ile müzeyi gezen Akdeniz, çalışmalar hakkında bilgi al


İLK ON KÜLLİYELERİ ARASINDA 
AK Parti Kırıkkale EKM Başkanı, Görmem İçin Sen Varsın projesinin eğitimcisi Bekir Akdeniz, İslami Değerler Külliyesi Siyeri Nebi Müzesi’ni ziyaret etti. Burada Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön ile bir araya gelen Akdeniz, müze hakkında bilgiler aldı.  Akdeniz, “Kırıkkale’nin en yüksek noktasına, her yerden görülen bir mekana belki Cumhuriyet tarihinde kurulan ilk on külliyeler arasında yer olacak muhteşem eser içinde barındırdığı eserler ile ilimize farklı bir manevi atmosfer yaşatacak ve ilimiz manevi turizm anlamında bir ziyaret noktası olacaktır. Bu eseri beşeri gözle görmeyenlerin kalp gözlerini taramaları lazım. Zira burada Resulallah’ın hayatı ve Onun manevi ruhaniyeti ve duası var inşallah. Bu noktada Eski Cidde Ataşemiz Bahattin Akyön’ü ve ekibini tebrik ediyorum. Kırıkkale’ye muhteşem bir eser kazandırdılar” dedi. 

KIRIKKALE İÇİN ÖNEMLİ BİR ESER 
“Bugün Karacalı Köyünde İslami Değerler Külliyesini ziyaret ettik. Burada külliyenin yapımında büyük emeği olan eski Cidde Basın Ateşimiz ve aynı zamanda Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön hocamızla hasbihal ettik bizlere gösterdiği ilgi alaka için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu şaheser külliyenin oluşumunda emeği geçen herkesi tebrik ve takdir ediyoruz. Demek ki yapılınca oluyormuş” şekline konuştu.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi Mescidi Rağbet Cami açıldı

İlginizi Çekebilir

Başkanlar, İslami Değerler Külliyesi’ne hayran kaldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

88145

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171